Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN BON ET BEAU

ALGEMEEN
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarbij Bon et Beau artikelen uit haar webwinkel levert aan koper. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen.

Door het plaatsen van een bestelling, geeft koper aan akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Bon et Beau, gevestigd te Grijpskerke en ingeschreven onder koophandelnummer: 24402791. Op alle overeenkomsten gesloten met Bon et Beau is Nederlands Recht van toepassing.

PRIJZEN
Alle genoemde prijzen zijn in vermeld in euro’s, inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

BETALING
Nadat koper een bestelling heeft geplaatst via Bon et Beau ontvangt koper per omgaande een  email met de orderbevestiging met daarin een overzicht van de door koper bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten. 

De betalingsmogelijkheden zijn: Ideal, vooraf betalen of contant bij afhalen.

Bij de keuze "Vooraf betalen" dient de betaling binnen 14 dagen na bestelling overgemaakt te worden op IBAN : NL67 KNAB 0256 4280 93 t.n.v. Bon et Beau te Grijpskerke, o.v.v. ordernummer en naam.

Indien Bon et Beau binnen 14 dagen na bestelling nog geen betaling van koper heeft ontvangen, beschouwen wij de bestelling als geannuleerd.

LEVERING
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Indien een langere levertijd wordt verwacht of als artikelen niet meer leverbaar zijn, zal de koper per email op de hoogte worden gebracht. Na ontvangst van de betaling wordt zo spoedig mogelijk tot levering overgegaan, in ieder geval binnen 5 werkdagen.
Bon et Beau biedt de koper ook de mogelijkheid de bestelling, na afspraak af te halen. De koper kan dit aangeven bij de bestelling. Bon et Beau neemt contact met de koper op zodra de bestelling klaar staat. Indien de koper voor deze mogelijkheid kiest, kan de koper kontant betalen bij het afhalen van de bestelling.


VERZENDING
De artikelen worden verzonden via PostNL en derhalve hanteert Bon et Beau de volgende verzendkosten binnen Nederland:
Brievenbuspost : minimaal € 2,50

Brievenbuspakketje:  € 4,50

Pakket 0 – 10 kg :   € 6,95 

Bij bestellingen boven de € 50,00 worden binnen Nederland geen verzendkosten berekend.

Bon et Beau is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper.

RETOURZENDING
Iedere bestelling kan binnen 14 dagen na ontvangst retour worden gestuurd, nadat u eerst Bon et Beau hiervan per email op de hoogte hebt gesteld. Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Deze verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Het door u betaalde bedrag, exclusief de gemaakte verzendkosten, wordt binnen 30 dagen aan koper terugbetaald.

AANSPRAKELIJKHEID
Bon et Beau is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Bon et Beau is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde artikelen. Iedere aansprakelijkheid van Bon et Beau is beperkt tot het bedrag van de ter zake verzonden factuur.

ZET- EN DRUKFOUTEN
Bon et Beau is niet verantwoordelijk voor eventuele zet- en/of drukfouten in de website.

PERSOONSGEGEVENS
De persoonsgegevens van de koper worden uitsluitend gebruikt in het klantensysteem van Bon et Beau. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.

WIJZIGINGSRECHT
Bon et Beau behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

GESCHILLEN
Op deze Algemene Voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zo goed mogelijk in onderling overleg opgelost. Bon et Beau kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Bon et Beau.

Verzenden

VERZENDKOSTEN Nederland : GRATIS verzending vanaf € 50,00
De artikelen worden verzonden via TNT post en Bon et Beau rekent standaard verzend- en administratiekosten vanaf :
Brievenbuspost :  € 2,50

Brievenbuspakket :  € 4,50
Pakket 0 – 10 kg :   € 6,95 

Verzendkosten Europa : GRATIS verzending vanaf € 75,00

Brievenbuspakket :  € 7,00 - € 9,00
Pakket 0 – 10 kg :   € 13,00

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Bon et Beau Haakplezier! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel